Fülbevaló

Divatos fülbevalók minden alkalomra

 

A jelenlegi fülbevalódivat mottója a nagyobb, csillogóbb és színesebb!

 

A boltokban megjelentek olyan újdonságok, mint az úgynevezett ear cuffs, amely az egész fület beborítja, valamint divatosak a szegecsek, a kisállat formák és a minél több apró kő is. Fő az extremitás, de ha egy elegánsabb, szolidabb darabra vágyunk, ami mégis feldobja az aktuális szettünket, érdemes az apró kristályokkal díszített fülbevalókat választani. Ezek a dekoratív darabok látványosságuknak köszönhetően akár a nyaklánc vagy karkötő viselését is fölöslegessé tehetik, emellett a mindennapokban során kényelmesek, még a téli sapkaszezonban is!

 

A geometrikus formák, változatos színek és a nagyobb kristályokból készült szív formájú fülbevalók között az is találhat kedvére valót, aki nem híve a kirívó ékszereknek. Ezeknek az egyszerűbb fülbevalóknak a viselése hétköznapokra jó választás, mert nem nyomják el viselőjük szépségét, hanem kiemelik azt visszafogott csillogásukkal.

 

Fülbevalóink egyszerű, hétköznapi ruhákkal és ünnepi szettekkel is jó kombinációt alkotnak. 

 

Amennyiben Ön is szeretne egy divatos, dekoratív fülbevaló tulajdonosa lenni, tekintse meg kínálatunkat és válassza ki az Önnek tetsző ékszert!

 

https://ekszertrend.hu/sct/201280/Fulbevalo

Webáruház készítés