Érdekességek a gyűrűviselésről

Köztudott, hogy minden, amit magunkon viselünk, akarva vagy akaratlanul tükrözi személyiségünket. Az ékszereink, csakúgy mint ruháink, árulkodnak rólunk. A gyűrű viselését illetően vannak egyértelmű jelek, és rejtett jelentéssel bíró szokások.

Jobb kézen hordjuk a magunk vásárolt gyűrűt, mivel ez az oldal hivatott megmutatni a sorsunkat, míg bal kezünkön az örökölt, vagy ajándékba kapott ékszert viseljük, ez az örökölt képességeket szimbolizálja.

Különleges, színes személyiség, aki hüvelykujján visel gyűrűt, a mutatóujjra húzott ékszer pedig az irányítást, vezetői hajlamot fejezi ki. Általában zárkózott személyiséget feltételez, ha valaki a középső ujján hord gyűrűt, ezzel ellentétben, a gyűrűsujjon viselt ékszer a világ és az emberek felé nyitott személyiségről árulkodik. Aki a kisujján hord gyűrűt, szereti kiélvezni az élet minden pillanatát.

Ha valaki egyáltalán nem visel gyűrűt, az a kötöttségek kerülésére, illetve puritánságra enged következtetni. Ennek ellentétét, ha valaki nagyon sok gyűrűt hord, azt magamutogatásnak tartjuk. Míg előbbi inkább a férfiaknál gyakoribb, utóbbi inkább a nőkre vonatkozik.

Ha Ön is szeretne különleges gyűrűket viselni, válogasson kínálatunkból!

 

https://ekszertrend.hu/spl/315543/Gyuru

Webáruház készítés