Mandzsettagomb divat napjainkban

A férfidivat és kiegészítői lényegesebben kevesebb lehetőséget rejtenek magukban, mint a hölgyek öltözködése esetében, azonban a férfiékszerek és kiegészítők palettája. A hosszú évek alatt nem változott lényegesen, csupán modernizálódott, valamint egyedi megoldásokkal a korszerű öltözködés klasszikus elemeiként viselhetőek. A mandzsettagombok régóta szerepelnek a férfi kelléktárban és egyedi, elegáns megjelenésükkel esztétikussá teszik a megjelenés összképét.

A mandzsettagombok az ingujj összezárására alkalmas kiegészítők, melyek a gombok szerepét helyettesítik, azonban ehhez a megoldáshoz a divat szabászatban is más, hosszabb mandzsetta kialakításra van szükség a hagyományos típusokhoz képest. Az ingujjat visszahajtva tűzhetjük össze az ékszerrel a ruhaujjat, mely esztétikus és ápolt, valamint napjainkban is igen divatos megjelenést kölcsönöz az uraknak.

Dekoratív, egyedi és elegáns mandzsettagombokért tekintse meg weboldalunk széles kínálatát és válogasson igényeinek megfelelően, valamint további információkért keressen minket elérhetőségeinken!

 

Webáruház készítés