Milyen fülbevaló illik hozzád?

A fülbevaló egy örök kiegészítő, melyet a hölgyek előszeretettel viselnek akár a hétköznapokban, akár különleges alkalmakkor. Sokan azonban nem tudják, milyen fülbevalót érdemes választaniuk.

 

A fülbevaló kiválasztásakor saját ízlésvilágunk a legmeghatározóbb, illetve, hogy milyen alkalomra szánjuk az ékszert, esetleg ajándékba vesszük. A fülbevalót számos jellegzetes vonás alapján kiválaszthatjuk, lássuk, melyek ezek!

 

Az arc formája döntő lehet, és erre már bevált módszerek vannak. Arcunk formája 5 kategóriába sorolható, és ezekhez választhatjuk ki a megfelelő fülbevalót. Például a szögletes archoz érdemes gyöngy fülbevalót választani, mert a gyöngy lágyítja az erős vonásokat.

 

A kiválasztásnál fontos szempont még szemünk és a bőrünk színe. Egy kék szempárhoz egy kék köves fülbevaló nagyon szép lehet, de az ezüstös csillogás is illik hozzá. Barna szemhez az arany és a sötétebb köves fülbevaló is jól illik. Világos bőrszínhez válasszunk egy harsányabb színű fülbevalót, a világos árnyalatok sápaszthatnak.

 

Nálunk Ön is egyszerűen rátalálhat az Önhöz leginkább illő fülbevalóra, különleges ékszereink között biztosan Ön is megtalálja kedvencét!

 

Webáruház készítés